Alen Sirovica

1-op-1 coaching
voor creatives


Waarom coaching met Alen?

Je zit in het creatieve werkveld en bent al enige tijd onderweg als ondernemer. Je probeert alle business uitdagingen momenteel zelf op te lossen en komt regelmatig in een ‘trial & error’ modus. Je zoekt iemand als sparringpartner die al eerder een vergelijkbare weg heeft bewandeld. Iemand die je niet perse vertelt wat je moet doen, maar die je uitdaagt in je keuzes. Iemand die je scherp houdt en pragmatisch met je meedenkt.

Wat kun je verwachten

12 jaar geleden richtte ik Elephant op vanuit de zolderkamer. Inmiddels is Elephant gegroeid naar een volwassen digitaal bureau met landelijke erkenning. Aangesloten bij de DDA en op de 2e plek van de Emerce top agencies (kleine full-service bureau’s).

Alles wat ik heb bereikt, heb ik gedaan zonder hulp. Met vallen en opstaan. Spijt heb ik niet, maar mijn reis had een stuk soepeler geweest als iemand me door het proces kon coachen. Iemand die een vergelijkbare pad heeft bewandeld en mij de nodige scherpe vragen kan stellen op het juiste moment.

Met mij als coach heb je een compagnon op afstand, zonder belangen. Iemand die weet hoe je creatieve diensten moet vermarkten, je omzet kunt verhogen. Niet perse door harder te werken, maar juist slimmer.

Boek een sessie
met Alen

€ 200,- voor een intensieve en leerzame 1-op-1 sessie met Alen Sirovica voor creatives.
Contact
Over Alen Sirovica

Achter de schermen

Mijn kracht ligt in het positioneren van jouw producten & diensten

Als ondernemer met een achtergrond in technologie, innovatie en design haal ik kracht uit het helpen van andere ondernemers met hun business en verkoop van producten. Hoewel ik momenteel nog steeds een full-time focus heb op mijn eigen bedrijf, vind ik het erg leuk om met anderen mee te kunnen denken in hun business.